Kontorstädning och lokalvård

Vi ser till att små och stora företag i Stockholm får vistas i en skinande ren och fräsch kontorsmiljö. Vi arbetar efter standardavtal som grund men kompletterar alltid med anpassade städningsprogram enligt kundens behov.

Städning av vårdcentraler

En hög hygienisk standard är ett viktigt kriterium för god kvalitet inom vård och omsorg, och det är också ett specifikt krav enligt hälso- och sjukvårdslagen.
Renlighet och hygien är avgörande för att skapa en positiv vård- och arbetsmiljö och för att ge ett bra helhetsintryck av vårdlokalerna.

Vi på Cleaning Stockholm AB förstår vikten av att upprätthålla en hög standard när det gäller städning av vårdcentraler och andra vårdinrättningar.
Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster för att säkerställa att vi lever upp till våra kunders höga krav och förväntningar.
För oss är förtroende från våra kunder avgörande, och vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga standard.

Vi är lyhörda för våra kunders önskemål samtidigt som vi är tydliga med vad våra tjänster inom städning av vårdcentraler inkluderar.
Genom att vara transparenta och kommunikativa vill vi säkerställa att våra utförda tjänster alltid stämmer överens med våra kunders förväntningar.

Fönsterputs

Vi erbjuder professionella fönsterputsningstjänster och skräddarsyr vårt arbete efter varje kunds unika behov och förutsättningar. Vårt mål är att ge en förstaklassig upplevelse och ett skinande rent resultat varje gång.

Har du frågor eller funderingar gällande vårt miljöarbete är du välkommen att kontakta oss på nedanstående alternativ.

info@cleaningstockholmab.se
0841 07 44 07

Vardagar 08:00 - 17:00

Några av våra Referenser

© Copyright 2023 Cleaningstockholm.se – Alla Rättigheter Reserverade

Framtagen & Skapad av UnityWebb.se